Асоціація правників України ініціює Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги

середа, 28 Кві 2010 9:00

КИЇВ — 28 квітня 2010 року. Президент Асоціації правників України (АПУ) Сергій Коннов пропонує провести перший Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги.

Президент Асоціації правників України звернувся до всіх адвокатів України із закликом влаштувати 18 травня 2010 року (вівторок) Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги громадянам та юридичним особам.

«Проведення такого заходу може не тільки дієво допомогти тим, хто потребує допомоги адвокатів, проте не має достатніх коштів на її оплату, але й звернути увагу суспільства і держави на законодавчу неврегульованість питання надання безоплатної правової допомоги в Україні», — заявив Сергій Коннов.

Ініціатива передбачає надання в цей день адвокатами юридичної допомоги малозабезпеченим особам, громадським, благодійним та іншим неприбутковим організаціям, а також суб’єктам малого підприємництва. Асоціація правників України закликає адвокатів приєднатися до цієї акції і заздалегідь повідомити зацікавлених осіб про можливість отримання безкоштовної правової допомоги (шляхом розміщення оголошень в офісах адвокатів, в електронних повідомленнях тощо).

Президент Асоціації правників України звернувся до керівників Асоціації адвокатів України та Спілки адвокатів України з проханням залучити своїх членів до участі у Всеукраїнському дні безоплатної правової допомоги — 2010.

Якщо нова ініціатива буде підтримана адвокатською спільнотою, Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги пропонується проводити щорічно в кожен третій вівторок травня.

Ви можете залишити відгук або трекбек зі свого сайту.

Ваш відгук

Вы повинні увійти, щоб залишати коментарі.